شناسهٔ خبر: 156545 - سرویس مسکن و شهرسازی
نسخه قابل چاپ

در نشست مشترک انبوه‌سازان با هیات مدیره بانک مسکن تشریح شد؛

بسته حمایتی جدید بانک مسکن برای انبوه‌سازان

حسینی فاضلیان هم‌زمان با هشتاد و پنجمین سالروز تاسیس بانک مسکن، جلسه مشترک انبوه‌سازان حوزه صنعتی‌سازی مسکن با هیات مدیره بانک با هدف حمایت از تولیدکنندگان بخش مسکن و استماع نظرات انبوه‌سازان در خصوص انتظارات اعتباری آنها از شبکه بانکی، برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از پایگاه خبری بانک مسکن، همزمان با هشتاد و پنجمین سالروز تاسیس بانک مسکن، جلسه مشترک انبوه‌سازان حوزه صنعتی‌سازی مسکن با هیات مدیره بانک مسکن با هدف حمایت از تولیدکنندگان بخش مسکن و استماع نظرات انبوه‌سازان در خصوص انتظارات اعتباری آنها از شبکه بانکی، برگزار شد.

سیدمحسن فاضلیان عضو هیات‌مدیره بانک مسکن در این نشست بعد از استماع نظرات انبوه‌سازان مسکن از طرح جدید این بانک با هدف حمایت از تولیدکنندگان بخش مسکن خبر داد و گفت: هر سال سیاست‌های اعتباری در بانک توسط حوزه اعتبارات تنظیم می‌شود و پس از آن در معرض آرای بخش‌های مختلف قرار می‌گیرد. از آنجایی که تولیدکنندگان انبوه مسکن نقش مهم و کلیدی در چرخه تولید مسکن دارند به طبع باید جویای نظرات آنها هم باشیم.

فاضلیان با بیان اینکه برای کسانی که در حجم انبوه تولید مسکن می‌کنند و تکنولوژی نوین ساخت و ساز را لحاظ می‌کنند به تبع باید امکانات و تسهیلاتی متناسب داشته باشیم، گفت: باید نظر جامعه تولید کننده بخش مسکن را شنید و سیاست‌ها را به نحوی تنظیم کنیم که پاسخگوی نیازهای آنها باشد.

معاون اعتباری و عضو هیات مدیره بانک مسکن تصریح‌کرد: ۳عنصر تمرکز بر کاهش هزینه، افزایش سرعت ساخت همراه با افزایش کیفیت ساخت در تولید مسکن انبوه تاثیرگذار است. همه کسانی که بتوانند در جامعه انبوه‌سازی با کمترین هزینه و در کمترین زمان نسبت به ساخت واحدهای مسکونی اقدام کنند جایگاه ویژه‌ای را در سیاست‌گذاری ما در بانک خواهند داشت.

وی ادامه داد: شعار اساسی دولت هم‌اکنون نهضت ملی مسکن است که بانک مسکن از تمام دانش و تجربه این سال‌ها استفاده کرده است تا این مهم را به سرانجام برساند. تاکنون نیز بیش از ۳۲۱ هزار واحد مسکونی از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن با مشارکت بانک ساخته شده و یا در مرحله احداث است که برای آنها ۱۴۰همت قرارداد منعقد شده است.

به گفته فاضلیان عمده چالش‌های انبوه‌سازان که در این جلسه مطرح شد در رابطه با ساختار اجرای پروژه‌ها بود که در این راستا بر اساس طرح در دست بررسی حاتم سعی می‌شود آزادسازی مبلغ تسهیلات متناسب با نیاز پروژه درحال ساخت انجام شود.

فاضلیان گفت: هم اکنون این سهم در ۴ مرحله پرداخت می‌شود و بر اساس بررسی‌های در دست اقدام برای انبوه‌سازانی که اقدام به صنعتی‌سازی می‌کنند بتوانیم هم مبلغ تسهیلات را افزایش دهیم هم در مدت زمان کمتری تسهیلات را پرداخت کنیم.

وی گفت: بر این اساس عموم انبوه‌سازان که در زمان کمتری واحد را ساخته و فروش اقساطی می‌کنند می‌توانند در دایره حمایت قرار گیرند. برای مصرف‌کنندگان و متقاضیان هم تسهیلاتی در اختیار قرار خواهد گرفت که در صورت نهایی شدن اعلام خواهد شد.

وی متذکر شد، هدف اصلی بانک مسکن کاهش زمان و هزینه‌های ساخت است تا در شرایطی که یکی از اهداف انقلابی کشور تولید مسکن است بتوانیم بر افزایش کمیت و کیفیت ساخت اضافه کنیم.